lørdag 3. april 2010

God påske :-)


Har prøvd å arbeide i lag på dette bildet. Utgangspunktet var et for dårlig belyst bilde. Fikk ikke helt dreisen på dette med lag, masker, stabler osv...forstår ikke hva halvparten betyr engang....men men....øvelse gjør mester??? Ellers var jeg så storveis facinert av at jeg fikk til gjennomsiktig signaturstripe på bildet, at jeg klinte til litt vel mye ser jeg hehe. Bedre lykke neste gang. Minstepjokken, stakkar, som for det meste blir valgt til modell (da han ikke protesterer ennå hehe). Har planer om å prøve meg på ute-fotografering av eldstemann snart, og se hvordan det fyker av seg....
                                                          

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Syns du er kjempeflink,har ikke lært det der ennå,men håper vi får lært det på fotoklubben snart.Stilig når litt er i s/hv.og resten i farger.Ha en fin dag:o)

-hanne sa...

Dette likte jeg kjempegodt! Fikk skikkelig fokus på påske-egget, når det har farger og resten er s/h. Håper gutten ikke protesterer på lenge, for han er en søt modell :)

Elin sa...

Takker så masse :-)

Robert Magnussen sa...

Fint bilde og fine motiv, men ... vannmerke tar "livet" av hele bilde. Kan jeg spørre om hvorfor du må merke bildene slik?

Related Posts with Thumbnails